Bir doping şoku daha!

Güreşlerden sonra alınan numuneler Köln'deki Doping Araştırma Merkezi’ne gönderildi. Yapılan ilk tetkikler sonucu Gürbüz'de doping maddesi tespit edildi. Ancak bu karara itiraz eden Ali Gürbüz dizinden ameliyat geçirdiğini ve sonuçların bu sebebten dolayı

Bir doping şoku daha!
Güreşlerden sonra alınan numuneler Köln'deki Doping Araştırma Merkezi’ne gönderildi.
 
Yapılan ilk tetkikler sonucu Gürbüz'de doping maddesi tespit edildi. Ancak bu karara itiraz eden Ali Gürbüz dizinden ameliyat geçirdiğini ve sonuçların bu sebebten dolayı pozitif çıkmış olabileceğini belirterek yeni bir tetkik istedi. Köln'de yapılan 2. kontroller neticesinde doping maddesinin, Gürbüz'e yapılan ameliyat ile bir ilgisi olmadığı deklare edildi.
 
Konu ile ilgili Türkiye Güreş Federasyonu'ndan henüz bir açıklama yapılmadı.
Doping olayının resmileşmesi ile birlikte altın kemer alınan numuleri temiz çıkan finalist İsmail Balaban'a verilecek. Ali Gürbüz'e 2 yıl spordan men cezası verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor