'Bir de Fener'in açtığı pankartları...'

Trabzonspor Genel Sekreteri Yener: "Saraçoğlu'nda Açılan Pankartları Göstersek RTÜK Bizi Kapatır" Trabzonspor, taraftarlarının açtığı, "Günahların takımı Fenerbahçe" pankartının sık sık gündeme getirilmesine tepki gösterirken Genel Sekreter Hasan Yener, "

'Bir de Fener'in açtığı pankartları...'

Trabzonspor Genel Sekreteri Yener: "Saraçoğlu'nda Açılan Pankartları Göstersek RTÜK Bizi Kapatır"

Trabzonspor, taraftarlarının açtığı, "Günahların takımı Fenerbahçe" pankartının sık sık gündeme getirilmesine tepki gösterirken Genel Sekreter Hasan Yener, "Şükrü Saraçoğlu'nda açılan pankartları göstersek, RTÜK bizi kapatır" dedi.  

Trabzonspor'un geçen hafta oynadığı Gaziantepspor maçında kale arkası tribününde taraftarlar tarafından açılan, "Günahların takımı Fenerbahçe" pankartının sık sık gündeme getirilmesine sert tepki geldi. Genel Sekreteri Hasan Yener ise asılan pankartın bilinçli olarak abartıldığını belirtirken şunları söyledi:

"Maçtan önce eşgüdüm toplantısı dediğimiz bir toplantı yapılır. Maçın temsilcileri, seçim öncesi olması nedeniyle bu toplantıda siyasi bir pankart olmaması gerektiğini vurguladılar. Maç anında pankart sahaya geldi ve tribünlere asıldı. Maçın temsilcisinin ve emniyet güçlerinin haberi vardı bu pankarttan ve her hangi bir müdahale yapılmadı. Hatta maçın bitiminde bile temsilciler, kulüp görevlimize bu konuda bir yakınmada bulunmadılar. Bu konunun her hangi bir şekilde raporlara geçmeyeceğini öğrendik. Daha sonra, özellikle televizyon yayınlarının ardından bunların raporlara eklendiğini öğrendik. "

"EGEMEN'LE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Savunma oyuncuları Egemen'in Beşiktaş'a transferinin gündeme gelmesiyle ilgili olarak gödrüşlerini açıklayan Hasan Yener, bu konuda şöyle dedi:

"Egemen üç yıl boyunca burada son derece iyi futbol oynadı. Bugüne kadarki katkılarından dolayı ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim amacımız önümüzdeki yıllarda da kendisiyle devam etmek. Egemen'in bir talebi oldu ve bizim ona bir teklifimiz oldu. Arada bir uçurum yok. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Egemen'in menajeri her türlü tasarrufta bulunabilir. Biz Egemen'le devam etmek istiyoruz. Egemen de bizle devam etmek isterse bu gerçekleşir. Şampiyonluk yarışının bu denli kızıştığı, bu denli çekişmeli geçtiği bir ortamda bence transfer görüşmesinin olması doğru değil. Yönetim kurulu olarak düşüncemiz, sözleşmesi bitecek arkadaşlarımızın bizimle devam etmesi. Trabzonspor olarak bu konuda her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor