Bir bomba daha geliyor!

5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig için kadrosuna yerli ve yabancı önemli oyuncular transfer eden Çaykur Rizespor Nijerya Milli takımının stoperi Godfrey Oboabona Itama ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Uzun zamandır defansa yapacağı takviye için çalışan Ye

Bir bomba daha geliyor!

5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig için kadrosuna yerli ve yabancı önemli oyuncular transfer eden Çaykur Rizespor Nijerya Milli takımının stoperi Godfrey Oboabona Itama ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Uzun zamandır defansa yapacağı takviye için çalışan Yeşil-Mavililer, daha önce gündeminde yer alan Brezilyalı Titi'yi kulübü Bahia'nın kayyumda olması nedeniyle, Çek oyuncu Lukas Hejda'yı ise kulübü Viktoria Pilzen'in Avrupa kupalarında mücadele etmesinden dolayı transfer edememişti. Bu iki oyuncunun transferini gerçekleştiremeyen Rizespor, tercihini Nijeryalı oyuncudan yana kullandı.

DEFANS SAĞLAMA ALINDI
Süper Lig için güçlü bir takım kurma çabasında olan ve bu yüzden defansını sağlama almak isteyen Çaykur Rizespor, Godfrey Oboabona'yı alarak stoper transferine nokta koydu. Nijerya milli takımının Güney Afrika ile oynayacağı maçta görev yapacak olan Godfrey Oboabona'nın Cuma günü İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 4 yıllığına Yeşil-Mavili renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Süper Lig için kadrosuna önemli transferler yapan Yeşil-Mavililer Godfrey ile birlikte yabancı oyuncu transferine nokta koydu.

BONSERVİSİ 250 BİN DOLAR
Yeşil-Mavililer’in Nijerya'nın Sunshine Stars takımında transfer ettiği 22 yaşında 1.86 boyundaki Godfrey Oboabona, Nijerya milli takımında da görev yapıyor. Nijerya milli takımının formasını 22 kez giyen ve 1 gol atan Godfrey, sırasıyla Tahiti, Uruguay ve İspanya ile oynamış olduğu son 3 milli maçta 90 dakika görev yaptı. Godfrey, yarın oynanacak olan Güney Afrika maçında oynadıktan sonra Cuma günü İstanbul'a gelecek.  Çaykur Rizespor'un prensipte anlaştığı Godfrey Oboabona için kulübü Stars'a 250 bin dolar bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor