Bilic'ten ağlatan konuşma

Verdiği mesajlar ve duruşuyla halk adamı olduğunu kanıtlayan Teknik Direktör Slaven Bilic kısa sürede taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazandı.. Dünkü idmanda oyuncularını etrafında toplayan Bilic, saygı duruşundan sonra, "Benim babam da işçiydi. Tıpkı s

Bilic'ten ağlatan konuşma
Verdiği mesajlar ve duruşuyla halk adamı olduğunu kanıtlayan Teknik Direktör Slaven Bilic kısa sürede taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazandı..
 
Dünkü idmanda oyuncularını etrafında toplayan Bilic, saygı duruşundan sonra, "Benim babam da işçiydi. Tıpkı sizinki gibi. Bizi beden gücüyle büyüttü. Şimdi lüks yaşayan insanlarsınız. Soma'da ölen insanlar da çocukları için çalışıyordu. Sizin 1 yılda aldığınız parayı belki hayatları boyunca kazanamayacakları para için öldüler. Bunları hiç unutmayın ve ona göre yaşayın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor