Bilic’in takımı belli gibi!

Beşiktaş ile yollarını ayıran Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’in, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın başına geçmeye yakın olduğu iddia edildi.Beşiktaş ile sezon sonunda yollarını ayıran Hırvat teknik adamın, gelecek sezon için İngil

Bilic’in takımı belli gibi!

Beşiktaş ile yollarını ayıran Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’in, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın başına geçmeye yakın olduğu iddia edildi.

Beşiktaş ile sezon sonunda yollarını ayıran Hırvat teknik adamın, gelecek sezon için İngiltere’de görev yapabileceği belirtildi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West ham United ile uzun süre adı anılan deneyimli teknik adamın, gelecek sezon İngiliz kulübünün başında olması bekleniyor. Bugün West Ham United’ın sahibi ile bir araya geleceği belirtilen Bilic’in önümüzdeki sezon Sam Allerdyce’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturması bekleniyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde Bilic’in West Ham ile anlaştığı ve ilk transferinin de Liverpool’da forma giyen vatandaşı Dejan Lovren olacağı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor