Bilic Trabzon'u düşünüyor!

Siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Slaven Bilic Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada gelecek hafta Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasını işaret ederek, “Trabzon’daki maç bizi çok yakından ilgilendirecek” dedi.Spor T

Bilic Trabzon'u düşünüyor!

Siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Slaven Bilic Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada gelecek hafta Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasını işaret ederek, “Trabzon’daki maç bizi çok yakından ilgilendirecek” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş’ın, Kasımpaşa’yı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-1’lik skorla mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın teknik direktörleri ve futbolcuları açıklamalarda bulundu.

BILIC: “BİZİM PLANLARIMIZ VARDI”

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, zor bir maç olduğuna vurgu yaparak, “Sezonun önemli maçlarından biriydi. Bizim planlarımız vardı. Kasımpaşa buraya gelene kadar deplasmanlar da iki defa kaybetmişti. Galatasaray’ı 4-0 gibi bir skorla yenmişlerdi” diye konuştu.

“RAKİP SADECE KORNERLERDE FIRSAT YAKALADI”

Bilic, maçın ilk yarısı iyi oynadıklarını ve ardından 2-0 öne geçtiklerini hatırlatarak, “Rakip sadece kornerlerde fırsat yakaladı. İkinci yarıda iyi oyunu sürdürmeye çalıştık ama topla oynama konusunda sıkıntı yaşadık. Böylesine iyi bir maçı daha fazla taraftarın görmesini isterdim” ifadelerini kullandı.

“BEN BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞÜYORUM”

Taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Slaven Bilic, “Sadece 2 maçta değil. Beşiktaş var olduğu sürece desteğe ihtiyacı var. Ben başkanımızla görüşüyorum. Kendisi Beşiktaş için her şeyini vermeye çalışıyor. Belirli faktörler sebebiyle zor bir geçiş sezonu geçiriyoruz. Umarım bu sadece bu sezonla sınırlı kalacak. Her haliyle küçük anlaşmazlıklar olabilir. Bu böyledir. Beşiktaş ailesi bir bütün halinde kalmalı. Çünkü oyuncu grubu, antrenör ekibi, yönetim, taraftar, ortak hedef için gayret gösteriyor. Bu ortak hedefte Beşiktaş’ı, Türkiye’nin en iyi kulübü haline getirebilmek gerekiyor” şeklinde konuştu.

“İŞİMİZİ İYİ YAPIYORUZ”

Hırvat teknik adam, birlik halinde olmaları gerektiğini ifade ederek, “Gerçekten iyi yoldayız. Ben yeni başladığımda, ‘Beşiktaş’a sakın gitme, doğru zaman değil. Stadı yok. Gideceksen sonra git’ dediler. Bugün itibarı ile ligde ilk 3. sıradayız ve işimizi iyi yapıyoruz. Evimizin olmadığı bir sezonda, tamam harika bir iş çıkarmıyoruz ama gerçekten iyi bir yoldayız. Bizim en iyi iş çıkardığımız an şampiyonluğumuzdur. Hal böyleyken aile içinde olan meselelerin büyütülmemesi gerekiyor. Herkes başarı için gayret ediyor. Birlikte kalıp, mücadeleye hep birlikte devam edilmesi gerekiyor” dedi.

“2 MAÇ DAHA OYNAYACAĞIZ”

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2 maç daha oynayacaklarına değinerek, “Oyunculara da bunu söyledim. Hatta Galatasaray maçını sordular. Ben de bilmiyorum dedim. Trabzon’daki maç bizi çok yakından ilgilendirecek. Ama bizim esas işimiz kendi maçımızı kazanmak. Elazığ’da çok zor bir maç oynayacağız. Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıklarında çok iyi oynamışlardı. Bizim için muhtemelen sezonun dönüm noktası olacak. En iyi şekilde hazırlanıp orada galip gelmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor