Bilic, Trabzonspor'u kıskandı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kendi takımının pazartesi, Trabzonspor’un neden Pazar günü oynadığına bir anlam veremediğini söyledi. Bilic, "Bizim takımımız oldukça tecrübesiz. Haftada 3 maç kriterini baz aldığımızda. Nasıl reaksiyon göstereceğiz

Bilic, Trabzonspor'u kıskandı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kendi takımının pazartesi, Trabzonspor’un neden Pazar günü oynadığına bir anlam veremediğini söyledi. Bilic, "Bizim takımımız oldukça tecrübesiz. Haftada 3 maç kriterini baz aldığımızda. Nasıl reaksiyon göstereceğiz buna bakmalıyız. Rize maçı var pazartesi içerde. Ondan sonra perşembe Asteras Tripolis karşı oynuyoruz, ondan sonra tekrar pazartesi maçımaz var. Neden pazar oynadığımızı anlayamıyorum. Neden Trabzonspor pazar oynuyor da biz pazartesi oynuyoruz. ikimiz de Türkiye'yi temsil ediyoruz. Tabii ki cumartesi ya da pazar oynamayı tercih ederdim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler