Bilic iddialı konuştu

Oyunun bu şekilde gelişmesini “Sürpriz” olarak değerlendiren 46 yaşıındaki genç hoca, yaptığı açıklamada “Türkiye'deki skorun 3-0 olacağını söyleseler inanmazdım. Açıkçası Türk Milli Takımı beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben daha çok saldıran ve gol için

Bilic iddialı konuştu

Oyunun bu şekilde gelişmesini “Sürpriz” olarak değerlendiren 46 yaşıındaki genç hoca, yaptığı açıklamada “Türkiye'deki skorun 3-0 olacağını söyleseler inanmazdım. Açıkçası Türk Milli Takımı beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben daha çok saldıran ve gol için her şeyi yapacak bir takım bekliyordum ama öyle olmayınca biz de daha güvenli bir şekilde oynadık ve sonuca gittik” ifadesini kullandı.

“YARALI TÜRKLER SALDIRACAKTIR”

Bilic, maç öncesi takımıyla yaptığı toplantıda Arda, Emre, Sabri, Hamit ve Egemen'e dikkat çektiğini ve bu oyuncuların mutlaka durdurulması gerektiğini ilettiğini de belirtip “Oyuncularıma Türkiye'de tehlike olacak isimlerin belli olduğunu ve buna göre hareket etmelerini söyledim. Onlar da dediğimi yapınca işimiz kolaylaştı. Bu kadar rahat olacağını sanmamıştım ama gevşemeyeceğiz. Zagreb'de de kazanacağız. Çünkü fubolda hiçbir şeyin garantisi yok. Biz öndeyiz ama yaralı Türkiye yine de saldıracaktır” diye konuştu.

“İSTANBUL'DA HER ŞEY VAR”

Slaven Bilic, Türkiye'den teklif alıp almadığı yönündeki sorumuza “Bir süre önce büyük kulüplerden birinden teklif aldım. Ama adını söylemem” yanıtını verdi. Hırvatlar'ın teknik patronu, “Beşiktaş mı?” sorumuza ise sadece gülümseyerek yanıt verdi. Ardından ekledi: “Şu an Hırvatistan Milli Takımı ile bir misyonum var. Bu tamamlandıktan sonra Türkiye'ye seve seve değil, koşa koşa gelirim! İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Stat atmosferleri harika. Kulüpler zengin. Bir futbol adamı için her şey burada mevcut.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor