Bilet satışlarında hayal kırıklığı

Şampiyonluk yolunda mücadele veren Trabzonspor bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı son maçta bilet satışların hayal kırıklığı yaşattı.Bordo-mavili kulüp ise yaptığı çağrıda şampiyonluk mücadelesi veren takı

Bilet satışlarında hayal kırıklığı

Şampiyonluk yolunda mücadele veren Trabzonspor bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı son maçta bilet satışların hayal kırıklığı yaşattı.

Bordo-mavili kulüp ise yaptığı çağrıda şampiyonluk mücadelesi veren takıma taraftarların sahip çıkmasını istedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da taraftarlar hayal kırıklığı yaşattı. Bilet satışlarının 2 bini bulmadığı öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp ise taraftarlarına çağrıda bulunarak takımlarına destek vermelerini istedi. Kulüpten yapılan açıklamada ise şu görüşlere yer verildi:
"Şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü sürdüren takımımızın bu sezon Büyükşehir Belediyespor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı son maçta taraftarlarımızı stadı doldurarak oyuncularımıza destek vermeye çağırıyoruz.

Ülke genelinde her yerde takımımızın yanında yer alan hatta seyircisiz oynadığımız Galatasaray maçında bile oyuncularımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımızın 15 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de başlayacak maçta da tribünleri doldurarak, futbolcularımızı coşkuyla desteklemelerini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler