Bilet satışlarına kötü hava engeli

İBB maçının biletleri için son günlerde  çeşitli sayılar yazılıp çizilirken İstanbul’daki kötü hava koşulları Trabzonspor’un rekoru kırmasının önündeki en büyük engel gibi gözüküyor. Bordo mavili taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterirken İstanbul’da dü

Bilet satışlarına kötü hava engeli

İBB maçının biletleri için son günlerde  çeşitli sayılar yazılıp çizilirken İstanbul’daki kötü hava koşulları Trabzonspor’un rekoru kırmasının önündeki en büyük engel gibi gözüküyor.

 

Bordo mavili taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterirken İstanbul’da dündün itibaren hüküm süren kötü hava koşulları nedeniyle bugünkü bilet satışlarında büyük oranda düşüş gözlendi.

 

Trabzonspor taraftarlarına ayrılan bölümdeki biletlerin ne kadarının satıldığı hakkında resmi bir açıklama  yapılmazken, yarı resmi kaynaklardan  edinilen bilgilere göre şuana kadar 41 bin 425 bilet satıldığı öğrenildi.

 

Atatürk Olimpiyat stadında Trabzonspor taraftarlarına ayrılan Doğu tribün biletleri tamamen tükenirken ,Batı tribünü ve Güney tribünün bilet satışları ise  sürüyor.

 

Öte yandan İstanbul’da bulunan Trabzonlu işadamları maç günü kiraladıkları otobüslerle Trabzonspor taraftarlarının stadyuma gitmelerine yardımcı olacak.

 

Ayrıca bordo mavili kulübün yönetimi Trabzon’dan maça gitmek isteyen taraftarlar için 3 ayrı merkezden İstanbul’a otobüs kaldıracak.

 

 

 

Karşılaşmanın oynanacağı 75.145 seyirci kapasiteli Atatürk Olimpiyat stadında ,Trabzonspor taraftarına ayrılan toplam bilet sayısı şimdilik 54.233 adet.

 

Diğer trübünlerinde  Trabzonspor taraftarlarına  açılması için şu an eldeki biletlerin tükenmesi  gerekiyor.

 

 

 Bu sayının yönlere göre dağılımı aşağıdaki gibidir.

 

 

- Doğu Tribinü 25.522 kişi

- Batı Tribinü 25.522 kişi

- Kuzey Tribinü 11.262 kişi (Kale Arkası)

- Güney Tribinü 11.215 kişi (Kale Arkası) Batı Tribünlerinde toplam 669 adet basın mensupları için, 335 Protokol için yer bulunmaktadır.

 

 

Kale arkası Kuzey Tribününe ise  devam eden metro inşaatı nedeniyle seyirci alınmayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler