Bilbao'ya gökten 3 puan düştü!

Marcelo Bielsa, UEFA'nın Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne alma kararı sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.Türk Telekom Arena'da takımının başında antrenmana çıkan ve ardından basın toplantısı düzenleyen Marcelo Bielsa, konuşma yaptığı sırada UEFA'nın Trabzo

Bilbao'ya gökten 3 puan düştü!

Marcelo Bielsa, UEFA'nın Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne alma kararı sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.

Türk Telekom Arena'da takımının başında antrenmana çıkan ve ardından basın toplantısı düzenleyen Marcelo Bielsa, konuşma yaptığı sırada UEFA'nın Trabzonspor'u Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne aldığı ve Trabzonspor-Atletic Bilbao maçının da iptal edildiği kararını açıklaması üzerine, yorum yapacak bir şeyi olmadığını söyledi.

Trabzonspor karşısında ilk maçtaki performanslarını sergilemeleri halinde turu geçeceklerine inandığını aktaran Bielsa, UEFA'nın kararının basın mensuplarınca kendisine iletilmesi üzerine, "Bu konuda yorumum olamaz. Hiçbir şey bilmiyorum. Biz buraya oynamaya ve turu geçmeye geldik ama...

Bizim için oynamadan kazanmak tat vermeyen bir şey. Biz buraya futbol oynamaya geldik. Şimdi bir şeyler konuşmamın hiçbir anlamı yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler