Bilbao Valladolid ile kapıştı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Athletic Bilbao İspanya 2.Lig ekiplerinden Valladolid ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.Sahaya 4-2-3-1 düzeninde, Iraizoz / De Marcos, San Jose, Amorebieta (Dk.46 Ramalho), Aurtenetx

Bilbao Valladolid ile kapıştı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Athletic Bilbao İspanya 2.Lig ekiplerinden Valladolid ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Sahaya 4-2-3-1 düzeninde, Iraizoz / De Marcos, San Jose, Amorebieta (Dk.46 Ramalho), Aurtenetxe / Gurpegi (Dk.46 Susaeta), Ander Herrera / Muniain, Iturraspe (Dk.46 Galarreta), Gabilondo (Dk.46 David Lopez) / Toquero tertibiyle çıkan Athletic Bilbao 10.dakikada Toquero ve 36.dakikada Iturraspe’nin golleriyle 2-0 öne geçti.

Ancak daha sonra bu üstünlüğünü koruyamayan İspanyol ekibi Marquitos’un 54 ve 59.dakikalarda attığı gollere engel olamayarak sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.

Athletic Bilbao bu akşam kendisi gibi Bask Bölgesi takımı olan 3 Lig ekiplerinden SD Lemona ile bir hazırlık müsabakası daha oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor