Bilbao Sestao'ya mağlup oldu!

Trabzonspor'un UEFA Avrpa Ligi Play-Off turundaki rakibi Athletic Bilbao kendisi gibi Bask Bölgesi takımlarından Sestao River’le oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.Sestao’da oynanan karşılaşmaya 4-2-3-1 düzeninde ve Raul / Ramalho, Aitor Ocio, Ustaritz

Bilbao Sestao'ya mağlup oldu!

Trabzonspor'un UEFA Avrpa Ligi Play-Off turundaki rakibi Athletic Bilbao kendisi gibi Bask Bölgesi takımlarından Sestao River’le oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

Sestao’da oynanan karşılaşmaya 4-2-3-1 düzeninde ve Raul / Ramalho, Aitor Ocio, Ustaritz, Saborit / R. De Galarreta, De Marcos (Dk.46 Seguin) / Susaeta, David Lopez, Ibai / Guillermo tertibiyle çıkan Athletic Bilbao 14. dakikada David Lopez’in golüyle öne geçti. Sestao bu gollere 16. Dakikada Alain, 65. dakikada da Cabezas ile karşılık vererek sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Rakip Athletic Bilbao bir diğer hazırlık maçlarında 11 Ağustos Perşembe günü Real Vallolid, 12 Ağustos Cuma günü de Lemona ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor