Bilbao maçı Arena standında mı

Hasan Yener: Bilbao maçını Türk Telekom Arena’da oynayabilir açıklamasında bulunduTrabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener,UEFA'nın Avrupa Ligi Play-Off turunda Athletic Bilbao ile oynayacakları ilk maçı içeriden, deplasmana almasıyla ilgili olarak açıklam

Bilbao maçı Arena standında mı

Hasan Yener: Bilbao maçını Türk Telekom Arena’da oynayabilir açıklamasında bulundu

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener,UEFA'nın Avrupa Ligi Play-Off turunda Athletic Bilbao ile oynayacakları ilk maçı içeriden, deplasmana almasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Yener, kendilerinin böyle bir isteği olmadığını belirterek, "UEFA kuralları gereği aynı gün içerisinde 50 kilometrelik alan içerisinde iki UEFA maçı oynanmıyor. Beşiktaş'ın maçı da aynı gün olduğu için bizim ilk maçımızı deplasmana aldılar" dedi.

Yener, Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmayabileceğini de belirterek, "Galatasaray kulübü yetkilileri ile rövanş maçını Türk Telekom Arena Stadı'nda oynamak için görüşme yaptık. Bize oldukça sıcak yaklaştılar. Henüz netleşen bir şey yok ama maçımızı Türk Telekom Arena'da oynayabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor