Bilbao biletleriyle ilgili duyuru!

Trabzonspor'un 18 Ağustos Perşembe günü yerel saatle 21.00’de Bilbao’nun San Mames Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için önemli bir duyuruda bulunuldu.Buna göre karşılaşmayı Trabzonspor’a ayrılan tribünde

Bilbao biletleriyle ilgili duyuru!

Trabzonspor'un 18 Ağustos Perşembe günü yerel saatle 21.00’de Bilbao’nun San Mames Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için önemli bir duyuruda bulunuldu.

Buna göre karşılaşmayı Trabzonspor’a ayrılan tribünden izlemek için daha önceden bilbaobilet@trabzonspor.org.tr adresine başvuruda bulunan taraftarlar biletlerini maç günü yerel saatle 10.00-12.00 arasında Carlton Hotel’de bulunacak olan Trabzonspor Kulübü yetkilisi Coşkun Karaoğlu’ndan 35 Euro karşılığında alabilirler.

Carlton Hotel
Tel: +34.416.22.00"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor