Bilardo Milli Takımından Büyük başarı

Türkiye, Milli Takımlar Dünya Bilardo Şampiyonası'nda ikinci olarak büyük başarıya imza attı.   18 Şubat Perşembe günü Almanya'nın Viersen kentinde başlayan Milli Takımlar Dünya Şampiyonası'nda Türkiye A Takımı'nı temsil eden Semih Saygıner ve Lütfi Çenet

Bilardo Milli Takımından Büyük başarı
Türkiye, Milli Takımlar Dünya Bilardo Şampiyonası'nda ikinci olarak büyük başarıya imza attı.
 
18 Şubat Perşembe günü Almanya'nın Viersen kentinde başlayan Milli Takımlar Dünya Şampiyonası'nda Türkiye A Takımı'nı temsil eden Semih Saygıner ve Lütfi Çenet Dünya İkincisi oldular. 
 
Milli Takımlar Dünya Şampiyonası'nda Jean van Erple ile karşılaşan Lütfi Çenet mücadeleyi farklı kaybetti. Gözler Semih Saygıner'e çevrildi.
 
Semih Saygıner ise Bursa'da yapılan 2016 Dünya Kupası'nın ilk ayağını kazanan Jaspers ile oynadı. İyi başlayan rakibine karşı direnç gösteren Saygıner çok formda gözüken Jaspers'a karşı hemen pes etmedi. Saygıner kazansa 15 sayı üzerinden uzatmalar oynanacaktı ama 'Büyük usta'nın çabası yetmedi. Finalde Hollanda'ya kaybeden Türkiye, Dünya ikincisi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler