Beyazlı'dan Tahkim Kurulu'na eleştiri!

Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçeli Raul Meiriles ile ilgili verdiği karara Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin ardından bir eleştiri de TFF Yönetim Kurulu'nun önemli isimlerinden Mustafa Beyazlı'dan geldi...TFF Yönetim Kurulu Üyesi Beyazlı, "Tahkim'in kar

Beyazlı'dan Tahkim Kurulu'na eleştiri!

Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçeli Raul Meiriles ile ilgili verdiği karara Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin ardından bir eleştiri de TFF Yönetim Kurulu'nun önemli isimlerinden Mustafa Beyazlı'dan geldi...

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Beyazlı, "Tahkim'in kararından sonra bazı kulüplerin sert tepkisi oldu bu tepkiyi nasıl karşılıyorsunuz ?" sorusuna "Gayet normal. Üslub olarak bir yorum yapamam ama bir TFF yöneticisi olarak karardan ben tatmin olmadım ki onlar olsun, kamuoyu olsun. Bana göre Raul Meireles konusu kapanmamıştır, kapanmamalıdır. Çünkü ortada bir suç var ama suçlu yok. Gelinen nokta bu olmuş. Böyle bir karar olabilir mi. Tahkim Kurulu'nun verdiği bu karardan sonra ilgili kişi ve kurumlara yeniden sorulması gereken sorular var. Kimsenin vicdanı rahat etmemiştir olay bu şekilde kaldığı için. Hala suçlu ortada yok" cevabını verdi.

Beyazlı, raporu yazan kişinin sıradan bir kişi olmadığını uluslararası deneyime sahip bir hakem olduğunu belirterek, "Bu kişi bunu ısrarla yazıyor ama bir kurul kabul edip diğeri etmiyor. O zaman bu adam yalancı. Yalancıysa o zaman o söylensin ve onun hakkında işlem yapılsın.Ben Trabzonspor'un tepkisinin bu konuda normal olduğunu düşünüyorum. Kamuoyu hala Meireles konusunda aydınlanmış değil. Bir kurul kara derken diğeri beyaz diyor. Bu olayın üstünü kapatarak bir yere varamayız. İlk yönetim kurulu toplantısında da bu eleştirilerimi düşüncelerimi gündeme getireceğim. Ben 15 kişiden biriyim, diğerleri ne düşünüyor bilmiyorum ama bunlar benim kendi şahsi düşüncem" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor