Beyazlı: Bugün Trabzonspor'u konuşuyorsak...

Trabzonspor TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı geçtiğimiz hafta sonu 19 Mayıs spor salonunda gerçekleştirilen Trabzonspor Olağan Genel Kurul'nda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak hakkında söylediği sözleri değerlen

Beyazlı: Bugün Trabzonspor'u konuşuyorsak...

Trabzonspor TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı geçtiğimiz hafta sonu 19 Mayıs spor salonunda gerçekleştirilen Trabzonspor Olağan Genel Kurul'nda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak hakkında söylediği sözleri değerlendirdi.

Haber61.net'e açıklamalarda bulunan ve Trabzon şehrinin dışarda Trabzonspor ile tanındığını belirten Mustafa Beyazlı "Bunu hassas şekilde korumamız lazım. Cumartesi günü yapılan Mali Genel Kurul büyük kulüplere yakışır bir kurul olmamıştır" dedi.

BUGÜN TRABZONSPOR'U KONUŞUYORSAK...

Beyazlı, Faruk Özak’a söylenen sözlerin çok anlamsız ve altı boş ifadeler olduğunu sözlerine ekleyerek, "Faruk Özak’ın da herkes gibi hataları olmuş olabilir. Fakat Trabzonspor ile ilgili ilişkilerini tartışmak bunu bir düşmanlık seviyesine getirmek ve bunu toplumun önüne afişe etmek hiçbir mantıkla bağdaşan durum değildir. Trabzonspor, Faruk Özak ve Faruk Özak gibiler sayesinde büyümesini tamamlamıştır. Biz bugün Trabzonspor’u konuşuyorsak Trabzonspor’a hizmet edenler sayesinde konuşuyoruz. Düşmanlık olarak dile getirmek hiç şık bir davranış değildir.

TRABZONSPOR'U KÜÇÜLTMEYE DEVAM EDERSENİZ...

Trabzonspor’u büyütmek istiyorsak birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Trabzonspor Futbol Kulübü herkesle yarışıyor ve güçlü olmanız lazım. Siz bu gücü büyütmek yerine küçültmeye devam ederseniz arayı açmış olursunuz. Trabzonspor küçük bir kent ama büyük Kulübü vardır. Bu kulübü daha da büyütmek istiyorsak aradaki mesafeyi azaltmak istiyorsak bir an önce söylemlerden uzaklaşmalıyız" ifadelerini kullandı.

HAKEM HATALARI BÜTÜN DÜNYA DA VAR

Mustafa Beyazlı Süper Lig'de çok tartışılan hakem hataları konusunda ise "Futbolun bir ifadesi de hatalar oyunudur. Hakemlerde hata yapabiliyor, bu bütün dünyada var. Hakem oyunu oldukça, mutlaka hata yapılacaktır. Biz hataları değil hakemleri ve kişileri eleştiriyoruz. Çok fazla eleştiriyoruz ve eleştirinin ötesine hakarete gidiyor. Hakemlerimizin ücretlerini geliştirdik. Puanlama siteminde az puanı olanlar daha az maça çıkıyor ve para kaybediyorlar. Benim düşüncem maça çıktılarında doğru karar vermenin dışında başka düşünce taşımaları mümkün değildir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler