Beşitaş'tan Şenol Güneş Açıklaması

Beşiktaş Kulübü yöneticileri, futbol takımının başına getirilmesi düşünülen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya geldi.  Kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, Çebi'nin ofisinde Güneş ile bir görüşme yaptı.  

Beşitaş'tan Şenol Güneş Açıklaması
Beşiktaş Kulübü yöneticileri, futbol takımının başına getirilmesi düşünülen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya geldi. 
 
Kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, Çebi'nin ofisinde Güneş ile bir görüşme yaptı. 
 
Toplantının ardından iki yönetici basın mensuplarına açıklamada bulunurken, Ahmet Nur Çebi, tecrübeli teknik adamla mutabakat sağlamadıkları bir konunun bulunmadığını, yarın sabah bazı detayları yeniden görüşeceklerini söyledi.
 
Çebi, Şenol Güneş ile görüştükleri konularda hep mutabakatla ilerlediklerini belirterek, "Mutabakat sağlamadığımız hiçbir konu yok. Birkaç ince detay daha var, bunu da yarın sabah toparlamamız lazım" ifadelerini kullandı.
 
Basın sözcüsü Metin Albayrak ise tecrübeli teknik adamla yarın yeniden bir araya geleceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor