Beşirlispor kapanıyor mu?

Beşirlispor’da yönetime talip çıkmıyor kulüp kapanma noktasında.Trabzon’un bu sezon Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Liginde temsil edecek olan Beşirlispor kapanma noktasına geldi. 2 yıldır başkanlık görevini yürüten ve  Trabzon 2.Amatör kümeden aldığı Yeşil B

Beşirlispor kapanıyor mu?

Beşirlispor’da yönetime talip çıkmıyor kulüp kapanma noktasında.

Trabzon’un bu sezon Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Liginde temsil edecek olan Beşirlispor kapanma noktasına geldi. 2 yıldır başkanlık görevini yürüten ve  Trabzon 2.Amatör kümeden aldığı Yeşil Beyazlı ekibi  BAL ligine çıkarmayı başaran Semih Sarıalioğlu başkanlığındaki yönetim görevi devretme kararı aldı.

Kongre kararı alan Sarıalioğlu başkanlığındaki yönetim kesin olarak devam etmeme kararı alırken 8 Ağustosta  yapılan ve çoğunluk sağlanamayan kongrede kulübe aday çıkmadı.

Başkan Semih Saralıoğlu ve yönetimi  kesinlikli aday olmayacaklarını açıklarken  İkincisi 20 ağustosta yapılacak olağan genel kurulda aday çıkmaması durumunda  kulüp kapanacak.

Başkan Semih Saralioğlu kongre de aday olmayacaklarını belirterek” Ben ve yönetici arkadaşlarım 2  yıldır yeteri derecede fedakarlık yaptık. Bundan sonra artık yokuz. 20 Ağustosta yapılacak kongrede  ortada aday yok. Bu kulüp BAL liginde mücadele edecek.Görevi bırakmamıza rağmen bu kulüp BAL liginde oynasın diye fedekarlık yaptım.TFF’nin  BAL liginde oynayacak kulüplerden istediği teminatı yatırmanın süresi doluyordu  . Dün 25 Milyar lirayı kendi cebimden yatırdım. Artık görevi bırakacağız. Bu kulübe bir aday çıkmazsa kulübü kapatacağım “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor