Beşiktaş'tan Onur mesajı

Beşiktaş,Legia Warszawa ile oynanan maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak olacak olan Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi aynı zamanda milli kaleci Onur Kıvrak için resmi sitesinden bir mesaj yayınladı.Beşiktaş Jimnastik Kulübü, resmi internet sitesinden

Beşiktaş'tan Onur mesajı

Beşiktaş,Legia Warszawa ile oynanan maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak olacak olan Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi aynı zamanda milli kaleci Onur Kıvrak için resmi sitesinden bir mesaj yayınladı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, resmi internet sitesinden sakatlık yaşayan Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak'a geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Açıklamada; "Trabzonspor ve Türk Milli Takımı’nın tecrübeli kalecisi Onur Kıvrak’ın talihsiz bir sakatlık geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Trabzonspor’un Legia Warszawa ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağlarına kopukluk teşhisi konan Onur Kıvrak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor