Beşiktaş'tan Olcan Adın açıklaması

 Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor forması giyen Olcan Adın'ın takas yoluyla transfer edileceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.Olcan'a karşılık, bordo-mavililere Sivok ve Mustafa Pektemek'i önerdikleri şeklinde bir gazetede yer alan haber üzerine,

Beşiktaş'tan Olcan Adın açıklaması
 Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor forması giyen Olcan Adın'ın takas yoluyla transfer edileceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Olcan'a karşılık, bordo-mavililere Sivok ve Mustafa Pektemek'i önerdikleri şeklinde bir gazetede yer alan haber üzerine, kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan siyah-beyazlı yönetim, "Haber tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. Haberde bahsedildiği gibi Trabzonspor Kulübü yönetimi ile herhangi bir görüşme olmamış, adı geçen futbolcuların takası da kesinlikle konuşulmamıştır" ifadelerini kullandı.

Kritik Elazığspor maçı öncesi futbolcuları hakkında ortaya atılan transfer haberlerinin son derece düşündürücü olduğunu da belirten Beşiktaş yönetimi, "Sezonun en kritik dönemine girdiğimiz bu süreçte, futbolcularımızla ilgili herhangi bir transfer görüşmesi yapmak gündemimizde değildir" görüşleriyle açıklamayı sonlandırdı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor