Beşiktaş'tan Burak'a tepki

 İnönü'de 'Hırsız Burak' sesleri    İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisine Burak Yılmaz'ın penaltısı damga vurdu. Siyah beyazlı tribünler ise milli forvete tepki gösterdi.         Spor Toto Süper Lig 2. hafta derbisinde Beşiktaş sahasınd

Beşiktaş'tan Burak'a tepki

 İnönü'de 'Hırsız Burak' sesleri

 

 

 

 İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisine Burak Yılmaz'ın penaltısı damga vurdu. Siyah beyazlı tribünler ise milli forvete tepki gösterdi.      

 

 

 Spor Toto Süper Lig 2. hafta derbisinde Beşiktaş sahasında Galatasaray ile 3-3 berabere kalırken; 86. dakikadaki penaltı kararına Beşiktaş taraftarı büyük tepki gösterdi.

 

Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Burak Yılmaz, Julien Escude ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım penaltı kararına hükmetti.

Penaltıyı gole çeviren Selçuk İnan bir puanı Galatasaray'a getirirken; İnönü'de tribünler eski futbolcuları Burak Yılmaz'a sert tepki verdi.

 

Son düdük ile birlikte 'Hırsız Burak' sesleriyle Dolmabahçe'yi inleten siyah beyazlı taraftarlar, kendi takımının oyuncularını ise alkışlarla soyunma odasına uğurladı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor