Beşiktaş'ta Egemen ayrılığı

Başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz alacaklarına karşılık Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Beşiktaş, Egemen Korkmaz ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.Tecrübeli oyuncu, geçen sezon için alacağı yaklaşık 2 milyon TL ücretten vazgeçti ve ya

Beşiktaş'ta Egemen ayrılığı

Başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz alacaklarına karşılık Beşiktaş ile yollarını ayırdı.

 

Beşiktaş, Egemen Korkmaz ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Tecrübeli oyuncu, geçen sezon için alacağı yaklaşık 2 milyon TL ücretten vazgeçti ve yapılan uzun görüşme sonrası siyah beyazlı kulüple yollarını kesin olarak ayırdı.

 

Beşiktaş Kulübü'nden borsaya yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Egemen Korkmaz ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir" denildi. 

 

Egemen Korkmaz bir sezonluk Beşiktaş kariyerinde 50 resmi maça çıkarken 4 gol atmıştı. Milli defans oyuncusu siyah-beyazlı formayla bu karşılaşmalarda 9 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

 

Beşiktaş ile yollarını ayıran 29 yaşındaki savunma oyuncusunun bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe ile anlaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor