Beşiktaş'ta Cenk Tosun şoku!

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Siyah-beyazlılar iki grup halinde ayak tenisi oynadıktan sonra kısa düz koşularla çalışmayı tamamladı. Gaziantepspor'dan transfer edilen Cenk Tosun ise antrenmana katılmad

Beşiktaş'ta Cenk Tosun şoku!
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Siyah-beyazlılar iki grup halinde ayak tenisi oynadıktan sonra kısa düz koşularla çalışmayı tamamladı.
 
Gaziantepspor'dan transfer edilen Cenk Tosun ise antrenmana katılmadı. Cenk'in pubis sakatlığı teşhisi koyuldu. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık konu ile ilgili yaptiğı açıklamada, "Cenk Tosun Gaziantepspor'da oynarken kasıklarında ağrısı olduğu için 3 haziran 2014'te Almanya'da kasığından fıtık ameliyatı olmuştu. Ağrıları devam eden futbolcumuza osteitis pubis teşhisi konmuştur. Oyuncumuza iğne tedavisi uygulamaya başladık" dedi.
 
Öte yandan Necip Uysal, Veli Kavlak ve kampa dün akşam katılan Atiba ise takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı bulunan Cenk Tosun ise tedavi oldu. Cenk'in durumu için kulup yetkilileri daha sonra bir açıklama yapacak. Kendisiyle 2 yıllık anlaşmaya varılan Ramon Motta ve izinli olan Tolga Zengin'in ise kampa yarın katılacakları ifade edildi.
 
Öte yandan idman sonrasında Olcay Şahan ile malzemeci Süreyya Soner'in şakalaşmaları keyifli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.
 
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
KAMPA 3 YÖNETİCİ
 
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil kampa katıldı. Yönetim kurulunda yapılan değişiklik sonrasında Genel Sekreterliğe getirilen Ürkmezgil dün Futbol Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ve Mete Vardar ile futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldiler. Beşiktaş'ın kamp programının başarıyla sürdüğünü ifade eden Erdal Torunoğulları tüm oyuncularla tek tek konuşarak sorunları olanları dinlerken keyifli ve hırslı bir kamp döneminin devam ettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor