Beşiktaşlı yöneticiden Aydınus açıklaması

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un Spor Toto Süper Lig'de bu haftaki Trabzonspor-Galatasaray maçına atanmasının son derece manidar olduğunu söyledi.Atalay, Ayd

Beşiktaşlı yöneticiden Aydınus açıklaması

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un Spor Toto Süper Lig'de bu haftaki Trabzonspor-Galatasaray maçına atanmasının son derece manidar olduğunu söyledi.

Atalay, Aydınus'un ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sergilediği performansa atıfta bulunarak, "Sayın Aydınus, Galatasaray ile oynadığımız maçta düdük çaldı ve sahamızın kapanmasıyla sonuçlanan bir sürü kötü olay yaşandı. Beşiktaş yönetimi olarak, Trabzonspor-Galatasaray maçında gözümüz Fırat Aydınus'un üzerinde olacak" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor'u Türk Telekom Arena'da 6-1 yendiği maçta, Fırat Aydınus'un Felipe Melo'yla yaşadığı diyaloğa dikkati çeken Deniz Atalay, sözlerine şöyle devam etti:

"Kendisi, bir futbol hakemi olarak Felipe Melo'ya küfür etti ve Galatasaray yönetimi buna ses çıkarmadı. Bir hakem, Galatasaray gibi bir kulübün oyuncusuna küfür ediyor ve karşılığında hiçbir yaptırımla karşılaşmıyor. Galatasaray yönetiminin konuyla ilgili sessiz kalması son derece düşündürücü. İşte bu Fırat Aydınus, bu hafta Trabzonspor-Galatasaray maçını yönetecek. Başta da ifade ettiğim gibi, bütün dikkatimizi bu maçta sergileyeceği performansa yönelteceğiz. Elazığspor ile çok kritik bir maç oynayacağız. Galatasaray en yakın rakibimiz ve bu saatten sonra bu tip maçlarda hataya yer yok."

GALATASARAY'IN AYDINUS İLE ALDIĞI SONUÇLAR ORTADA!

Fırat Aydınus'un Galatasaray maçlarına bu kadar fazla atanmasına bir anlam veremediklerini dile getiren Atalay, açıklamalarını şu ifadeleri kullanarak tamamladı:

"Merkez Hakem Komitesi Sayın Aydınus'u Galatasaray maçlarına neden bu kadar fazla atıyor, açıkçası merak ediyoruz. Bundan önce Galatasaray'ın Fırat Aydınus ile oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar ortada. Bizim derbi maçta verdiği kararlara bir bakılsın, bir de Galatasaray'ın diğer rakipleriyle oynadığı karşılaşmalarda verdiklerine. Trabzon deplasmanında sonuca etki edecek hatalar yapılmaması en büyük temennimiz, aksi taktirde bunun telafisi olmaz. Sahaya çıkıp oynarız, iyi performans sergilersek hedefimize ulaşırız ya da ulaşamayız. Netice itibarıyla artık hakem yanlışlarıyla yolumuzdan alıkonmak istemiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler