Beşiktaş'ın Trabzonspor planı

Beşiktaş'ta 2-0'lık Antalyaspor galibiyetinden sonra tüm gözler Pazar akşamı oynanacak Trabzonspor maçına çevrilirken, teknik direktör Bernd Schuster Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yıldız

Beşiktaş'ın Trabzonspor planı

Beşiktaş'ta 2-0'lık Antalyaspor galibiyetinden sonra tüm gözler Pazar akşamı oynanacak Trabzonspor maçına çevrilirken, teknik direktör Bernd Schuster Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yıldızlarını dinlendirecek.

Schuster, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Guti, Simao, Quaresma, Sivok, Bobo ve Ernst'i oynatmayacak.

Alman teknik adam bu karşılaşmada Onur, Hilbert, Fernandes, Almeida ve Aurelio'ya yer verecek. Schuster ayrıca Sivok'un yerine savunmada alt yapıdan bir oyuncuyu görevlendirecek.

Bu arada dünkü Antalyaspor maçından sonra soyunma odasına giren teknik direktör Bernd Schuster oyuncularına teşekkür etti.

Alman teknik adam oyuncularına "Hepinizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Önemli olan galip gelmek ve bir yerden başlamaktı. Bu bir başlangıç olsun, Trabzonspor maçıyla da devam etsin. Bir seri yakalayabilirsek ligi daha iyi bir yerde bitirebilir kupayı da kazanabiliriz" dedi.

Maçla ilgili konuşan Cengiz Zülfikaroğlu ise "Galip gelmek çok önemliydi. Bunu başardık. Oyuncularımızın o kaybolan güvenleri yerine gelirse arka arkaya galibiyetler alabiliriz.

Bundan sonraki haftalarda hem galip gelmek hem de iyi futbol sergilemek zorundayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor