Beşiktaş'ın savunması sona erdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyetin katıldığı, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yapılan itiraz ile ilgili UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantısı sona erdi. Beşiktaş heyeti, Tahkim Kur

Beşiktaş'ın savunması sona erdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyetin katıldığı, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yapılan itiraz ile ilgili UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantısı sona erdi. Beşiktaş heyeti, Tahkim Kurulu'ndaki savunmanın ardından UEFA Merkezi'nden ayrıldı.

Yaklaşık 7 saat süren savunma sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Sonucu bildiğimiz bir şey yok. İyi bir savunma yaptık. 1 hafta sonra açıklanır. Kura çekiminden önce gerekli kararı açıklarlar. Bizim umudumuz kararın pozitif olması. 19 Temmuz'da kura çekimi var. Karar bu tarihten önce açıklanır. Savunmaya katılan arkadaşlarımızın gelmesi iyi oldu. O dönemin Etik Kurulu'ndaki arkadaşlarımız bizi kırmadılar ve geldiler. TFF Yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu da bizi kırmadı ve geldi. Ona da çok teşekkür ediyoruz. Savunmamızın detayına girmek istemiyorum. Basında bunların yayınlanması kararı etkileyebilir" diye konuştu.

KİMLER KATILDI?
Siyah-beyazlı kulübün toplantı için Nyon'a götürdüğü isimler saat 10:00 sularında UEFA binasına giriş yaptı. 10:30'da başlayan toplantı, 17.10'da sona erdi. Cezanın açıklanmasının ardından Tahkim Kurulu'na başvuran siyah-beyazlılarda, Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve kulübün işbirliği yaptığı İsviçre'deki hukuk bürosu avukatları İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıda yer aldı. Eski yöneticilerden Serdal Adalı, futbol takımının eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulüp çalışanı Ahmet Ateş, Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay'ın da Beşiktaş Kulübü'nün tanıkları olarak toplantıya katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler