Beşiktaş'a kemençeli karşılama!

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kente geldi. Siyah beyazlıları, kalabalık bir taraftar gurubu kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayarak karşıladı. Beşiktaş kafilesi saat 13.30 sıralarında özel uçakla Trab

Beşiktaş'a kemençeli karşılama!
Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kente geldi. Siyah beyazlıları, kalabalık bir taraftar gurubu kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayarak karşıladı.
 
Beşiktaş kafilesi saat 13.30 sıralarında özel uçakla Trabzon havalimanına geldi. Bir grup taraftar kaptan Tolga Zengin'e çiçek verdi, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Daha sonra karayoluyla Rize’ye geçen Beşiktaş kafilesini, konaklayacağı otelin önünde kalabalık bir taraftar gurubu meşaleler ve ''Şampiyon Beşiktaş'' tezahüratlarıyla karşıladı. Yöresel çalgılar kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayan taraftarlar, futbolculara formalarını imzalattı.
 
Teknik Direktör Slaven Biliç'e çiçek veren taraftarlar, futbolcularla da bol bol fotoğraf  çektirdi. Kemençe ve tulum çalan taraftarlarla birlikte basın mensuplarına poz veren Slaven Biliç ve Kaptan Tolga Zengin, "4 gün buradayız. Daha çok birlikte olacağız" ifadesini kullandı.
 
Çaykur Rizespor'la Pazar akşamı da Süper Lig maçı oynayacak ve 4 gün Rize’de kalacak olan siyah beyazlılarda teknik direktör Biliç, kafileye şu oyuncuları dahil etti:
 
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Daniel Opare, 
 
Eslem Öztürk, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Raşit Şahingöz, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, 
 
Mustafa Pektemek, Demba Ba

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor