Beşiktaş'a da sıçrayacak!

Şike soruşturmasının Beşiktaş'a da sıçrayacağı iddia edildi.

Beşiktaş'a da sıçrayacak!

Şike soruşturmasına Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı da dahil oldu. İbrahim Toraman: Türkiye'nin en iyi takımı biziz. Tayfur Havutçu transferlerin yerinde olduğuna inanıyor. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...
HÜRRİYET: Demirören ve Adalı da ‘şüpheli’
İstanbul BŞB maçı öncesi İbrahim Akın’a, “Bu maçta oynama, seni alacağım” dediği ileri sürülen Beşiktaş Asbaşkanı ve kulüp başkanı ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verecek.

“6 milyon dolar hesaplarda” Beşiktaş Başkanı dün öğlen gerçekleştirdiği bu işlemden sonra akşam Avusturya kampına katıldı. Futbolculara, “Tek isteğim lig şampiyonluğu” dedi.

“Quaresma transfere mi uçtu?” Portekizli futbolcunun ‘annem ağır hasta’ diyerek dün aniden Beşiktaş kampından ayrılması kafaları karıştırdı.

SABAH: “Kabustan uyanın”
Ersan’ın sol diz çapraz bağları koptuğu esnada çektiği acı ve bağırışları ile sarsılan Beşiktaşlı futbolcuları Tayfur Havutçu kendine getirdi: “O anı kafanızdan silin ve kabustan uyanın.”

“Madrid için İspanya’ya” Beşiktaş daha önce İstanbul’da yapacağı açıklanan Ateltico Madrid maçını İspanya’ya aldırdı. Bu ülkede ikinci bir hazırlık karşılasması daha oynayacak.

HABERTURK SPOR: “Beşiktaş’a sıçradı”
Başkan Yıldırım Demirören, yönetici Serdal Adalı ve eski menajer Sinan Engin’in ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadelerinin alınacağı öğrenildi. Taraftarlara, Adalı’nın İbrahim Akın’la ilgili ortaya çıkan konuşması sorulacak.

“Ersan kavgası” Avusturya’da sakatlanan milli stoper için Beşiktaş eski masörü Necati Yücel “Sorumlu sağlık kurulu” dedi, kulüp doktoru Urgun, “ Testlerde en güçlü dize sahip oyuncu Ersan’dı” cevabını verdi.

“Gelmeyi ben istedim” Transferinde yaşananları değerlendiren Manuel Fernandes , “Hiçbir sorun yoktu. Beşiktaş’ta oynamayı ben istedim. Öyle olmasa gelmezdim” dedi. Fernandes ayrıca Kartal’ın yeni transferi Bebe’yle ilgili sorulara “Kendisini çok fazla tanımıyorum. Portekiz Ligi’nde çok fazla oynamadı” yanıtını verdi.

“Zaza Kartal’da” NBA’deki lokavt üzerine gözünü ABD’deki yıldızlara diken Beşiktaş ilk bombasını patlattı. Siyah-Beyazlılar, Atlanta Hawks’ın Türk asıllı Gürcü pivotu Zaza Pachulia’yı kadrosuna kattı.

FANATİK: “Beşiktaş’ta şüpheli”
Şike soruşturmasında adı geçen tek büyük Fenerbahçe değil...Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile futbolun patronu Serdal Adalı da şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

“Bizden iyisi yok” İbrahim Toraman, “Herkes bizden şampiyonluk, Avrupa’da başarı bekliyor. Beklentileri boşa çıkarmayacağız, çünkü Türkiye’nin en iyi takımı biziz” dedi.

MİLLİYET: “İyi ki almışız”
Havutçu ile Adalı ve Zülfikaroğlu bir araya geldi, Ersan Gülüm’ün sakatlığı nedeniyle durum değerlendirmesi yaptı.Sidnei ile Egemen transferinin yerinde olduğunu vurgulayan üçlü, başka bir stoper alma gereği olmadığı noktasında birleşti.

AKŞAM: “10 numara oynarım”
Fernandes, ‘Guti’nin tahtına göz dikti’ hocası Havutçu’ya da oldukça ilginç bir mesaj yolladı: “İlk kez Beşiktaş formasıyla 10 numara oynadım. Beşiktaş’a transfer olma konusunda kararsızlık yaşamadım. Tayfur Havutçu’nun aşıladığı özgüven performansımı da artırdı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor