Beşiktaş Trabzonspor hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan

Beşiktaş Trabzonspor hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. 

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolculardan bir grubu ayak tenisi oynarken, diğer grupta yer alan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Serbest yapılan koşular sonrası program değişmeli olarak devam etti. İdman, şut çalışması ile sona erdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Hilbert ve ağrıları olan Veli Kavlak ile milli takım kampında bulunan Muhammed Demirci katılmadı. Antrenmanda Almeida koşu yaparken, Dentinho ise takımla birlikte çalıştı.

Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor ile 9 Mart Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor