Beşiktaş - Olympiakos

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’da; Sturm Graz (0-2), Lille (0-0), Nice (2-2), Zavrc (5-0) veZadar’la (3-0) karşı karşıya gelen Beşiktaş, son dostluk maçını bugün Olympiakos’la oynayacak.  Bu karşılaşma için dün öğle saatlerinde özel uçakla

Beşiktaş - Olympiakos

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’da; Sturm Graz (0-2), Lille (0-0), Nice (2-2), Zavrc (5-0) veZadar’la (3-0) karşı karşıya gelen Beşiktaş, son dostluk maçını bugün Olympiakos’la oynayacak. 

Bu karşılaşma için dün öğle saatlerinde özel uçakla Yunanistan’a giden Beşiktaş’ın yıldızları, Karaiskakis Stadyumu’nda saat 21.00’da son Yunanistan şampiyonu karşısına çıkacak. Dev maç; Dsmart Spor’dan canlı yayınlanacak.

Bu hazırlık maçında Quaresma ve Mario Gomez'in oynaması bekleniyor. Özellikle taraftarlar yeni stransferlerin bir arada oynadığını merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler