Beşiktaş Ofspor'dan çekiniyor

 Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba geçtiğimiz yıl oynanan Boluspor ve Niğde Belediyespor maçlarını hatırlatarak yaşanabilecek bir sürpriz için futbolcularının dikkatini çekti.Beşiktaş Teknik Dire

Beşiktaş Ofspor'dan çekiniyor

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba geçtiğimiz yıl oynanan Boluspor ve Niğde Belediyespor maçlarını hatırlatarak yaşanabilecek bir sürpriz için futbolcularının dikkatini çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda karşılaşacakları Ofspor maçı öncesinde öğrencilerine uyarılarda bulundu. Kupada daha önce karşılaştıkları Amatör Küme takımlarından Niğde Belediyespor karşısında zor anlar yaşadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, TFF 2. Lig temsilcisi Ofspor karşısında rehavete kapılmamaları gerektiğini söyledi. Daha önce kupada bir çok süpriz sonucun yaşandığını futbolcularına hatırlatan Aybaba, Karadeniz temsilcisi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak kupada yollarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler