Beşiktaş Moskova'dan 1 puanla döndü

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Lokomotiv Stadı'nda soğuk bir havada oynanan ve Belçikalı hakem Serge Gumienny'nin düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle so

Beşiktaş  Moskova'dan 1 puanla döndü

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi.

Lokomotiv Stadı'nda soğuk bir havada oynanan ve Belçikalı hakem Serge Gumienny'nin düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Konuk ekibin golünü 54. dakiakda Maicon Marques atarken Beşiktaş'ın eşitlik sayısını 64. dakikada Mario Gomez kaydetti.

Ev sahibi ekipte Vedran Corluka, 69. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Beşiktaş grupta puanını 5'e çıkardı. Lokomotiv Moskova ise 7 puana yükselip liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçında Sporting, Skenderbeu'yu 5-1 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler