Beşiktaş Mersine hazırlanıyor

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasında 16 Ağustos Pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerç

Beşiktaş Mersine hazırlanıyor

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasında 16 Ağustos Pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından denge, kuvvet, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı bildirildi.

Sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Dusko Tosic antrenmana katılmazken, belindeki ağrı nedeniyle dünkü idmanı yarıda bırakan Jose Sosa'nın, bireysel çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor