Beşiktaş maçlarını nerede oynayacak?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir yarısında da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle anlaştığı öğrenildi. Beşiktaş, gelecek sezon derbi

Beşiktaş maçlarını nerede oynayacak?
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir yarısında da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle anlaştığı öğrenildi.
 
Beşiktaş, gelecek sezon derbileri Avrupa kupası maçlarını olimpiyat stadında oynaması bekleniyor.
 
Beşiktaş kulübünün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah beyazlı taraftarların Şükrü Saracoğlu stadının localarını kullanabileceği, Türk Telekom Arena'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, iki kulüple de yaptığı anlaşma gereği kiralama ücretlerinin yapılacak protokollerle belirleneceği ve hasar konusunda Beşiktaş kulübünün sorumlu olacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler