Beşiktaş Kulübü'ne UEFA şoku

Beşiktaş Kulübü'ne, yaklaşık 2 hafta önce UEFA Disiplin Müfettişi'nin raporu doğrultusunda soruşturma başlatılmıştı. Raporda, siyah beyazlı kulübün bir önceki sezon için aldığı UEFA lisansının yükümlülüklerini yerine getirmek için yaptığı bazı mali işleml

Beşiktaş Kulübü'ne UEFA şoku

Beşiktaş Kulübü'ne, yaklaşık 2 hafta önce UEFA Disiplin Müfettişi'nin raporu doğrultusunda soruşturma başlatılmıştı.

 

Raporda, siyah beyazlı kulübün bir önceki sezon için aldığı UEFA lisansının yükümlülüklerini yerine getirmek için yaptığı bazı mali işlemlerin hatalı olduğu belirtilmişti.

 

Başkan Fikret Orman, konuyla ilgili olarak UEFA'nın Nyon'daki merkezine giderek kulübün savunmasını bizzat sunmuştu. Beşiktaş Kulübü'ne 1 yıl Avrupa kupalarından men ve 300 bin Euro para cezası öngörülürken, UEFA 500 bin Euro para cezası vermişti.

 

Ancak bugün siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş hakkındaki raporu hazırlayan UEFA Disiplin Müfettişi, bu kararı temyize taşıdı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ın konuyla ilgili soruşturması yeniden açılabilir.

 

Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazı şu şekilde:

"UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA Disiplin Komitesinin Şirketimiz hakkındaki 01.05.2012 tarihli kararını temyiz etmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor