Beşiktaş kazanmayı başardı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçında Beşiktaş ile Gençlerbirliği kozlarını Fi-Yapı İnönü Stadı'nda paylaştı. Ligin ilk yarısında Gençlerbirliği'ne deplasmanda 4-2 mağlup olan Beşiktaş, bu kez rakibini yine gol düellosu şeklinde geçen maçta 3-2 mağlup

Beşiktaş kazanmayı başardı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçında Beşiktaş ile Gençlerbirliği kozlarını Fi-Yapı İnönü Stadı'nda paylaştı. Ligin ilk yarısında Gençlerbirliği'ne deplasmanda 4-2 mağlup olan Beşiktaş, bu kez rakibini yine gol düellosu şeklinde geçen maçta 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Ricardo Quaresma, 57. dakikada Hugo Almeida ve 73. dakikada Manuel Fernandes kaydetti. Siyah-beyazlıların tüm gollerini Portekizli futbolcularının atması maçın ilginç noktası oldu. Gençlerbirliği'nin golleri ise 23. dakikada Herve Tum ve 70. dakikada Randall Azofeifa'dan geldi.

Galatasaray derbisi öncesinde çok önemli bir galibiyet alan Beşiktaş'ta Manuel Fernandes gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düştü. Tanju Kayhan'ın ise omzu çıktı. İki futbolcuda derbide oynama şansını kaybetti.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 49'a yükseltirken; Gençlerbirliği 43 paunda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Beşiktaş pazar günü Galatasaray deplasmanına konuk olacak. Gençlerbirliği ise aynı gün Sivasspor'u ağırlayacak.

EGEMEN KADROYA ALINMADI

Beşiktaş'ta, Gençlerbirliği maçı öncesinde Egemen Korkmaz şoku yaşandı. Sabah yapılan hafif antrenmanda ayağında ağrılar hisseden Egemen, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga ve ardından oynanacak Galatasaray derbisi düşünülerek 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Egemen'in yerine savunmanın göbeğinde Ersan Gülüm'ü oynattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor