Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı 19. hafta erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı.   Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda,

Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı 19. hafta erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından minik kale maç oynadığı bildirildi. Antrenmanın şut çalışmasıyla tamamlandığı belirtildi.
 
Trabzonspor maçının kadrosunda yer almayan ve dün akşam İstanbul'a dönen Denys Boyko, Marcelo Guedes ve Alexis Delgado'nun antrenmana katılmadığı, tedavisi yapılan Oğuzhan Özyakup'un ise takımdan ayrı çalıştığı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor