Beşiktaş hazırlığı yarın başlıyor

Süper Final maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olarak taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor’da futbolcular günü izinli olarak geçirdi. Süper Final’deki ikinci karşılaşmasını bu hafta sonu Avni Aker Stadı’nda konuk edeceği Be

Beşiktaş hazırlığı yarın başlıyor

Süper Final maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olarak taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor’da futbolcular günü izinli olarak geçirdi.

 

Süper Final’deki ikinci karşılaşmasını bu hafta sonu Avni Aker Stadı’nda konuk edeceği Beşiktaş ile oynayacak olan Trabzonspor, yarın bu maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in verdiği izinle uzun bir aradan sonra dinlenen, Bordo-Mavili futbolcular, Beşiktaş ile  yapacağı karşılaşmanın hazırlıkları için yarın saat  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak saat 18.yapacağı antrenmanla start verecek.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler