Beşiktaş Fenerlileri yalanlıyor

Beşiktaş Kulübü, Trabzonsporlu futbolcu Egemen Korkmaz ile ilgili çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, Egemen ile transfer görüşmeleri yapıldığı yönündeki asılsız haberler üzerine açıklamada

Beşiktaş Fenerlileri yalanlıyor

Beşiktaş Kulübü, Trabzonsporlu futbolcu Egemen Korkmaz ile ilgili çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, Egemen ile transfer görüşmeleri yapıldığı yönündeki asılsız haberler üzerine açıklamada bulunma gereği duyulduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Basın yayın organlarında yer alan, Trabzonsporlu futbolcu Egemen Korkmaz ile transfer görüşmeleri gerçekleştirdiğimiz ve kendisi ile ön protokol imzaladığımız şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye'de futbol yaşantısını sürdüren hiçbir Oyuncu ile transfer görüşmesi yapmadığımız gibi, bundan sonra da lig sona erene kadar herhangi bir görüşme yapılmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler