Beşiktaş Fenerbahçe maçı kararı açıklandı

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurulun, siyah-beyazlı kulübün Fenerbahçe ile oynanan maçın tekrarı yönündeki talebini kabul etmeyen TFF Yönetim Kurulu'nun bu yöndeki kararını oy birliğiyle onadı. PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un aldığı 3 puan silm

Beşiktaş Fenerbahçe maçı kararı açıklandı
TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurulun, siyah-beyazlı kulübün Fenerbahçe ile oynanan maçın tekrarı yönündeki talebini kabul etmeyen TFF Yönetim Kurulu'nun bu yöndeki kararını oy birliğiyle onadı.
 
PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un aldığı 3 puan silme cezasına da Tahkim Kurulu, oy birliğiyle onama kararı verdi.
 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan(PFDK) tribün kapatma ve 300 bin lira para cezası alan Gaziantespor'un itirazını da Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.
 
Kurul ayrıca PFDK'nın Spor Toto 3. Lig takımlarından Erzincan Refahiyesporlu futbolcu Kıvanç Dağ'a verdiği 2 maç men cezasından henüz infaz edilmeyen 1 resmi müsabaka men cezasının 1 yıl süreyle ertelemesini kararlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler