Beşiktaş ecel teri döktü

  Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Beşiktaş, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Cezası nedeniyle yalnız kadın ve çocuk taraftarlarının yer aldığı İnönü Stadı'nda, son kupa şampiyonu Beşiktaş rakibini 2-1 ma

Beşiktaş ecel teri döktü

  Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Beşiktaş, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Cezası nedeniyle yalnız kadın ve çocuk taraftarlarının yer aldığı İnönü Stadı'nda, son kupa şampiyonu Beşiktaş rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

 

Maç boyunca rahat bir tempoda maçı götüren ancak rakibine pozisyonlar da veren Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Veli Kavlak ve 73. dakikada Manuel Fernandes'in harika frikiği getirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un tek golü ise 84. dakikada Kenan Aslanoğlu'nda geldi.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş böylece 2-1'lik skorla adını üst tura yazdıran takımlardan biri oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler