Beşiktaş biletleri ne zaman?

Trabzonspor’un Beşiktaş’la oynayacağı müsabakayı izleyecek olan kadın ve çocuk taraftarlarıyla ilgili Trabzonspor Kulübünün resmi internet sayfasından bir duyuru yapıldı.Duyuruda; ‘’Buna göre hafta sonu oynanacak müsabakayı kadın ve 12 yaş altı çocuk tara

Beşiktaş biletleri ne zaman?

Trabzonspor’un Beşiktaş’la oynayacağı müsabakayı izleyecek olan kadın ve çocuk taraftarlarıyla ilgili Trabzonspor Kulübünün resmi internet sayfasından bir duyuru yapıldı.Duyuruda;

 

‘’Buna göre hafta sonu oynanacak müsabakayı kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlarımız izleyebilecek.

Kadın ve 12 yaş altı çocuklar için hazırlanan davetiye niteliğindeki biletler yarın (Çarşamba) saat 11.00’den itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki biletix gişesinden dağıtılacak.

Bilet dağıtımı önce kapalı tribün için yapılacak, talebin yoğun olması durumunda ise maraton tribün de kadın ve çocuk taraftarlarımıza açılacak. Ayrıca bilet alan 12 yaş altı çocuk taraflarımızın yanlarında stadyuma girişleri esnasında nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurması zorunludur.’’bilgilerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor