Beşiktaş Avrupa defterini kapattı!

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçında sahasında Atletico Madrid'i ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.İspanya'da oynanan ilk maçı 3-1 kaybeden ve tur umutlarını İnönü Stadı'ndaki maça saklayan Beşiktaş, maç boyunca etkili bir performans

Beşiktaş Avrupa defterini kapattı!

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçında sahasında Atletico Madrid'i ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

İspanya'da oynanan ilk maçı 3-1 kaybeden ve tur umutlarını İnönü Stadı'ndaki maça saklayan Beşiktaş, maç boyunca etkili bir performans sergileyemedi. 26. dakikada Arda Turan'ın asistinde Adrian skoru 1-0 yaparken 84. dakikada Cenk'in büyük hatasında Falcao farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Salvio maçın skorunu belirledi: 3-0

Bu sonucun ardından temsilcimiz Beşiktaş'ın bu sezonki Avrupa defteri kapanırken bir üst tura yükselen Atletico Madrid'in çeyrek finaldeki rakibi yarın yapılacak kura çekiminden sonra belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler