Beşiktaş avantajı kaptırdı

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmayı siyah beyazlılar 3-1 kaybederek rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde ede

Beşiktaş avantajı kaptırdı

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.

Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmayı siyah beyazlılar 3-1 kaybederek rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde edemedi. Temsilcimiz, ilk yarıda üst üste bulduğu gollerle çabuk geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda gösterdiği performansla tur için umut ışığı verdi.

Karşılaşmada Atletico Madrid'in golleri 24 ve 27. dakikalarda Salvio ile 37. dakikada Adrian'dan geldi. Beşiktaş'ın 53. dakikada Simao ile bulduğu tek gol ise teselliden öteye gidemedi. Mücadelenin 74. dakikasında sarı kart gören Fabian Ernst, böylelikle cezalı duruma düştü ve rövanş maçında oynama şansını kaybetti.

Avrupa kupalarımızdaki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın Atletico Mardid ile karşı karşıya geleceği rövanş karşılaşması, 15 Mart Perşembe günü İnönü Stadı'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor