Beşiktaş ağır yaralı

 Kurfstein Arena'da oynanan karşılaşmayı siyah beyazlı takım 2-0 kaybetti. Karşılaşmada Maccabi'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Katan ve 61. dakikada Ezra kaydetti. Siyah beyazlılar Umut, İbrahim Toraman, Atınç, Hilbert, Uğur Boral, Veli, Oğuzha

Beşiktaş ağır yaralı

 

Kurfstein Arena'da oynanan karşılaşmayı siyah beyazlı takım 2-0 kaybetti. Karşılaşmada Maccabi'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Katan ve 61. dakikada Ezra kaydetti.

 

Siyah beyazlılar Umut, İbrahim Toraman, Atınç, Hilbert, Uğur Boral, Veli, Oğuzhan, Fernandes, Olcay, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz 11'i ile başladığı karşılaşmada istediği performansı ortaya koyamazken rakibin yakaladığı ender gol pozisyonlarından ikisini de kalesinde gördü.

 

İkinci yarıda gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile mücadele eden siyah beyazlılar karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

 

Siyah-beyazlı takım 24 Temmuz Salı günü ise Polonya takımı SSA Jagiellonia Bialystok ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler