Beşiktaş: 5- G.B.Belediye: 0

Alman teknik adam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan son maçın ardından, bazıları sakatlık ve kart cezası nedeniyle zorunlu olmak üzere kadroda büyük ölçüde değişim yaptı. Pazar günkü maçta yer alan oyunculardan Cenk, Guti ve Nobre sakatlıkları

Beşiktaş: 5- G.B.Belediye: 0

Alman teknik adam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan son maçın ardından, bazıları sakatlık ve kart cezası nedeniyle zorunlu olmak üzere kadroda büyük ölçüde değişim yaptı.

Pazar günkü maçta yer alan oyunculardan Cenk, Guti ve Nobre sakatlıkları, Aurelio da kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer almazken, İbrahim Üzülmez, Simao ve Almeida yedek soyundu.

Kalede Hakan görev yaparken, kart cezası biten Hilbert ile İsmail Köybaşı, Fernandes, Bobo, Necip Uysal ve Ernst 11'de oynadı.

Bu arada, yeni transferlerden Fernandes ilk kez resmi bir maçta 11'de sahaya çıktı.

Beşiktaş'ta sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle maç kadrosunda 17 futbolcu yer aldı.

-KALE HAKAN'IN-

Teknik direktör Schuster, Cenk'in sakatlığında kaledeki tercihini Hakan Arıkan'dan yana kullandı.

Hakan, 2 Aralık 2010 tarihinde CSKA Sofya ile deplasmanda yapılan UEFA Avrupa Ligi maçının ardından ilk kez siyah-beyazlı takımın kalesini korurken, deneyimli file bekçisi Rüştü Reçber ise yedek kaldı.

-SCHUSTER CEZALI, HAVUTÇU KULÜBEDE-

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, cezası nedeniyle kulübede yer alamadı.

Siyah-beyazlı takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı Spor Toto Süper Lig maçında yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle tedbirli olarak Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen Alman teknik adamın yerine kulübede yardımcılarından Tayfur Havutçu bulundu.

-TRİBÜNLER BU KEZ DOLMADI-

Devre arasındaki flaş transferleriyle sezonun ikinci yarısında Fiyapı İnönü Stadı'ndaki Bucaspor ve Trabzonspor maçlarını tamamen dolu tribünler önünde oynayan Beşiktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında aynı desteği bulamadı.

 

İstanbul'daki soğuk hava, hafta içi olması, maçın şifresiz kanaldan yayınlanması ve rakibin Bank Asya 1. Lig ekibi olması nedeniyle tribünlerde boşluklar göze çarparken, maçı yaklaşık 15 bin taraftar izledi.

Konuk ekip taraftarlarına ayrılan bölüm ise boş kaldı.

Öte yandan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da esame listesinde kalede yer alan Kazım Sarı, ısınma sırasında sakatlanınca kaleyi Onur Bulut korumak zorunda kaldı.

-SCHUSTER VE FUTBOLCULARA DESTEK-

Beşiktaşlı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara maç öncesi destek verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle ligde ''17'de 17'' hedefine erken veda eden siyah-beyazlı ekibe maç öncesi destek veren taraftarlar, cezalı Schuster lehine de tezahürat yaptı.

-VE MAÇ-

-BEŞİKTAŞ: 5 - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 0

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Deniz Çoban, Erdinç Sezertam, Serkan Akarca

Beşiktaş: Hakan, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Hilbert, Ernst, Necip, Fernandes, Quaresma, Bobo

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Onur Bulut, Onur Kalafat, Ferit, Osman, Ahmet, Mustafa, Ramazan, Ferdi, Eren, Serdar, Uğur

Goller: Dk. 23 ve Dk. 50 pen. Bobo, Dk. 31 ve 48 Fernandes, Dk. 62 Quaresma (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor