Beşiktaş 3-2 Tel Aviv

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Maccabi Tel-Aviv'le karşı karşıya geldi.Bloomfield Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş 3-2'lik galibiyetle ayrılarak 2. tura çıkma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.Karşılaşmad

Beşiktaş 3-2 Tel Aviv

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Maccabi Tel-Aviv'le karşı karşıya geldi.

Bloomfield Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş 3-2'lik galibiyetle ayrılarak 2. tura çıkma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini 45 ve 90+3'te Quaresma ve 47. dakikada İbrahim Toraman kaydetti. Maccabi Tel-Aviv'in golleri ise 59. dakikada Yeini ve 70. dakikada Logasi'den geldi. Bu galibiyetin ardından Beşiktaş takımı ikinci tura çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, 5 maçını geride bıraktığı UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda 9 puana yükselirken Maccabi Tel-Aviv ise 1 puanda kaldı.

Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, 6. maçını 14 Aralık tarihinde Stoke City'i kendi sahasında konuk ederken Maccabi Tel Aviv ise Dinamo Kiev deplasmanına konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor