Beşiktaş 1-0 Mersin İdmanyurdu maçın özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı.  Mücadelenin hakemiBarış Şimşek, maç 5 dakikadan itibaren taç atışı ile başlattı.11. dakikada sağ kanatta rakibin müdahaleisyle Quaresma yerde kaldı ve hakem faul v

Beşiktaş 1-0 Mersin İdmanyurdu maçın özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. 

Mücadelenin hakemiBarış Şimşek, maç 5 dakikadan itibaren taç atışı ile başlattı.11. dakikada sağ kanatta rakibin müdahaleisyle Quaresma yerde kaldı ve hakem faul verdi. Gökhan Töre'nin kullandığı serbest vuruşta top Siyah-Beyazlı futbolcular ile buluşmadı.
 
Mücadelede 18 dakika geride kalırken topa daha çok sahip olan taraf Beşiktaş oldu. 
 
İlk pozisyon Beşiktaş'tan
 
21. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta kendi geniş bir alan bulan Sosa, içerdeki Gomez'e yerden orta yaptı. Mario Gomez'in şutu savunmaya çarptı ve kornere gitti.
 
Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken ev sahibi Beşiktaş, topa daha çok sahip olan takımdı ancak kaleye şut çekmekte oldukça zorlandı. Konuk ekip Mersin İdmanyurdu ise kontrataklarla gol pozisyonu aradı ve daha çok Nakoulma ile gol aradı.
 
İkinci yarıya Beşiktaş oyuncu değişikliği ile başladı. Gökhan Töre oyundan çıkarken yerine Cenk Tosun girdi. Mersin'de ise Eren oyundan alınırken yerine Pedriel girdi.
 
2 dakikada 2 sarı kart
 
Beşiktaş'ın stoperleri Necip ve Tosic 57 ve 59. dakikalarda yaptığı müdahalelerin ardından sarı kart gördü.
 
65. dakikada Teknik Direktör Şenol Güneş, Mario gomez'in yerine Olcay Şahan'ı oyuna dahil etti.
 
Mücadelede 70 dakika 0-0 ile geçilirken Siyah-Beyazlılar, Merisn kalesine baskı kurmaya başladı.
 
Sosa'dan müthiş gol!
 
Karşılaşmanın 74. dakikasında Oğuzhan, Mersin ceza sahasına yakın bölgesinde yerde kaldı ve hakem faul kararı verdi. Topun başına Arjantinli Jose Sosa, çok klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.
 
Olcay'ın şutu direkten döndü
 
Golden yalnızca 1 dakika sonra gelişen Beşiktaş atağında Quaresma'nın ortasında ceza sahası içnde boş durumda bulunan Olcay'ın şutu direkten oyun alanına geri döndü.
 
Golden sonra pozsiyonlara girmeye başlayan Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın ceza sahası dışıdnan sert şutunu kaleci Muammer kornere çeldi.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Siyah-Beyazlılar, erteleme maçında 3 puan kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler